Цецо от Hell’s Kitchen пред TOPNOVINI: Не ми достигнаха самочувствие и лидерски качества

14:00, 26 май 20 / Любопитно 25 4110 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Цветомир Тодоров е на 25 години от София. В момента е шеф де парти в голям столичен хотел. С над 8-годишен стаж в професията. Работил е във френски ресторант с една звезда Мишлен. Мечтае за собствен ресторант.

Цецо напусна състезанието след поредица от грешки по време на последната и най-емоционална вечерна резервация в шоуто, в която професионалистите готвеха за семействата и за любимите си хора.

Ето какво сподели той пред TOPNOVINI.BG, след като напусна предаването.

Какво те накара да участваш в Hell’s Kitchen България?

Исках да докажа на себе си, че мога! Също така исках да усетя динамиката, емоциите, напрежението и да имам възможността да работя с професионалист като шеф Ангелов!  

Кой беше най-хубавият ти момент в предаването, който никога няма да забравиш? А най-лошият?

Много са хубавите моменти, но най-голяма ми беше тръпката, когато се борех за черна куртка! Най-лошия ми момент беше, когато шеф Ангелов ме изгони в общежитието да правя омлети.

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Имало ли е момент, в който ти се е искало сам да си тръгнеш от формата? Защо? 

Не, никога!  

С кое ястие, което приготви за шеф Ангелов, се гордееш най-много?  

Със сърф енд търф, който му приготвих, когато беше състезанието за спечелването на черните куртки.  

Най-ценното, което научи от участието си във формата? 

Да бъдеш сигурен в себе си и да се учиш от грешките си.

Снимка: Hell’s Kitchen България

Кой от готвачите, според теб трябваше да спечели Hell’s Kitchen? 

Атанас Балкански, защото е по-добър професионалист от Реджеп и е по-достойният победител.

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

Какво не ти достигна, за да си победителя в Hell’s Kitchen? 

Самочувствието и лидерските ми качества не достигнаха. Въпреки това да си трети – е изключителна победа, нали? Доволен съм от моето постижение и това беше един много хубав личен урок.

Какво щеше да направиш с наградата?  

Щях да инвестирам в развитието на кулинарните си умения и да пообиколя света. 

Какво ще правиш сега? Какви са плановете ти? 

Ще продължа да готвя, както до сега с любов.  

Каква е рецептата на успеха, според теб? 

Да вярваш в себе си, да не спираш да се бориш, каквито и трудности да имаш. Да влагаш сърце в работата си. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама