Журналисти, певци, влогъри и композитори мерят сили в „Черешката на тортата“

12:18, 21 яну 19 / Любопитно 25 1601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кухнята се превръща в кулинарна сцена на журналисти, певци, влогъри и композитори в новите епизоди на „Черешката на тортата“.

Светският хроникьор и художник – Иван Тенев, е първият домакин в кулинарната седмица. Агент Тенев избира леко пикантно, сезонно меню, което оставя отпечатък в съзнанието на гостите. Домашна туршия, чушки върхарки, интересни предястия, пъдпъдъчета в бекон, тиквен десерт и супа поднесена в чаша са само част от арсенала с изненади на журналиста.

Във вторник за кулинарен дебют се готви момичето с много таланти Мила Роберт. Артистичната певица, художничка и актриса без страх се впуска в състезанието над печката. За своята вечер приготвя семпло меню, плод на вкусни, нестандартни импровизации. Два вида салати, предястия с яйца и бекон, основно ястие от свинско месо и обичан от всички десерт, очароват гостите. Вечерта на изгряващата звезда е изпълнена с музика, забавни истории и ръчно изработени персонални подаръци.

В сряда на кулинарната сцена излиза певицата Кристина Димитрова. Ангелският глас, който вече има едно кулинарно отличие зад гърба си с голямо удоволствие приготвя изобилно меню за своите гости. Два вида салати, сръбско предястие, гъби в масло, мъжко мезе, впечатляващо основно ястие и ефирен десерт оставят участниците без дъх. Атмосферата на вечерта е изпълнена с приятен аромат на домашно приготвена храна, музикални изненади и шеги.

Лъчезарната и енергична влогърка, която зрителите познават от „На кафе“ - Андреа Банда Банда се развихря над печката в четвъртата вечер от кулинарното дерби. Красавицата приготвя атрактивно меню с помощта на най-добрата си приятелка. Свежи салати, тиква, лилави моркови, патешка пастърма, основно ястие със сьомга и десерт с австрийски произход смайват гостите. Игрите, които тя приготвя сближават още повече участниците, а персоналните подаръци оставя печат във веки един от тях.

За кулинарния финал в петък се грижи композиторът Ясен Козев. Неговото виртуозно изпълнение в кухнята оставя участниците безмълвни. Кулинарната библия – Ясен залага на изобилно меню от богати салати, разядки, домашен хляб, торта с мангово сорбе, а основното ястие се приготвя пред гостите. Вечерта на Ясен е изпълнена с подаръци, емоции и предизвикателства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама